Ons team

Uw trainer,

Mijn naam is Anke Beeftink.
Ik heb in April 2019 mijn diploma Kynologisch instructeur gehaald. Daarna heb ik nog diverse opleidingen/examens gedaan zoals, Speur & Detectiewerk, Frisbee instructeur,
Balans & Coördinatie (bij Sam Turner), Concepttraining en Gedragstherapie.

Naast deze opleidingen volg ik ook jaarlijks diverse  (online) lezingen/ bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Hoe meer kennis ik heb, hoe beter ik u kan helpen!

Mijn hond Boele, mijn grote steun en toeverlaat. Hij was voor mij de aanleiding om mij te verdiepen in de hondentaal. Met hem kan ik ondertussen lezen en schrijven.
Boele is op veel fronten inzetbaar als hulptrainer.  U gaat hem dus zeker tegenkomen tijdens de lessen.

Onze Yahto. Dit is de meest rustige en stabiele hond die ik ken.  Hij leert andere honden, op zijn eigen onnavolgbare manier, prachtig grenzen aan. Yahto is zonder twijfel de dominanste hond van de roedel en hét schoolvoorbeeld van een beheerste leider. Hij zal nooit een fysieke confrontatie uitlokken, maar hij stelt wel hele duidelijke grenzen. 

Tender, onze poes gaat voor geen hond aan de kant. Zij is daardoor voor menige hond een goede juf wat betreft socialicatie/omgang met katten. Als het zo uitkomt, zullen we haar dus zeker uitnodigen om mee te doen tijden een les beheersing. Dit gebeurt echter altijd op basis van vrijwilligheid. Ik zal Tender nooit dwingen aanwezig te zijn.

Onze Shetlanders Hagrid, MikMak en Merlijn zijn opgegroeid met honden en zijn tijdens de lessen socialisatie en tijdens de Beheersingsoefeningen geweldig mooi inzetbaar. Ze zijn niet bang voor honden en ze zullen zich in het bijzijn van honden rustig gedragen. 

Sinds 1 Oktober  is Tobias Pluch de bruine Lab ons team komen versterken. We hopen dat hij het naar zijn zin krijgt als assisent trainer. Wij zijn in elk geval blij met zijn komst